Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Iowa

Onroerend goed te koop in Iowa

Iowa in Amerika is in het noorden begrensd door de staat Minnesota, in het westen door Nebraska en South Dakota, in het zuiden door Missouri en in het oosten door Wisconsin en Illinois.

Wanneer iemand in Iowa onroerend goed zoekt om te zoeken naar wat hij vermoedt dat het waarschijnlijk om graanvelden gaat, heeft Hawkeye in feite een deel van het rijkste land van de natie, waardoor het een landbouwcentrale is. Met meer dan 30 miljoen hectare landbouwgrond en meer dan 92.000 landbouwbedrijven, leidt Iowa de natie in de productie van maïs, soja, varkensvlees en eieren. Nog indrukwekkender is het feit dat een Iowa-boer wereldwijd gemiddeld 154 mensen levert en de staat 7% van het voedsel in het land levert.

Wat u misschien niet weet, is dat de Iowa-landbouw ook nauw verbonden is met de groene energie-economie, aangezien de staat de nummer één is in de productie van hernieuwbare brandstoffen, ethanol en biodiesel en de nummer één in het gebruik van elektriciteit opgewekt door de wind. voor landbouw met 28%. Maar ondanks deze records omvatten high-end producten machines zoals tractoren, gefabriceerde metalen, waaronder vliegtuigen, motoronderdelen en bewerkte voedingsmiddelen.

Iowa is gevestigd in datacenters voor Microsoft, Google en IBM en heeft meer dan 76.000 mensen in dienst in de technologie, en de economie van Iowa is gevarieerder dan men zou denken.

Iowa ligt in het Amerikaanse 'Heartland' en wordt geflankeerd door twee van de grootste rivieren van het land: de Mississippi in het oosten en Missouri in het westen. Het grenst aan zes staten in het Midwesten: Minnesota, Wisconsin, Illinois, Missouri, Nebraska en South Dakota. Wat de omvang betreft, staat Iowa op de 26ste plaats in het land per territoriaal gebied en 30 op bevolkingsniveau, met iets meer dan 3 miljoen mensen. Op het gebied van onderwijs studeerde meer dan 90% van Iowa af van de middelbare school

Prijzen van onroerend goed te koop in Iowa variëren afhankelijk van waar u wilt wonen. Iowa City is een van de duurste steden. De rijkere buitenwijk, Swisher, heeft de hoogste gemiddelde woningwaarde in de staat. Iowa is, net als elke andere onroerendgoedmarkt, onvoorspelbaar en kan gemakkelijk op maandelijkse, wekelijkse of zelfs dagelijkse basis drijven.

De staat werd getroffen door de schaarste aan onroerend goed te koop in Iowa tegen betaalbare prijzen. Hoewel ze geloven dat met de toename van het aanbod in de loop van het jaar de gemiddelde prijs van het onroerend goed zal beginnen af ​​te nemen, zal het totale aanbod als geheel nog steeds tekort komen aan wat nodig is. De huisgroei bedroeg in 2017 6%. Dit aantal zal echter dalen als de voorspellingen van experts uitkomen. Het lijkt erop dat in 2018 de prijzen van onroerend goed te koop in Iowa met 4% zullen stijgen. De stijging van de rentetarieven op de onroerendgoedmarkt in Iowa is een prognose die niet nieuw is. Elk jaar lijkt deze schatting een plaats te vinden bij experts. Het lijkt er echter op dat het voor 2018 een realiteit zou kunnen worden.

Hoewel er geen garantie is dat de vraag naar woningen de komende jaren zal voldoen aan de vraag, lijkt het erop dat de prijzen zich kunnen stabiliseren. Het betekent goede dingen voor de groepen van de nieuwste kopers op de markt.

Hoewel niet vergelijkbaar met andere grote steden zoals Seattle, heeft Des Moines een relatief sterke economie en is het een stad waar veel kopers onroerend goed zoeken voor verkoop in Iowa. Aangezien Des Moines een goede plek is om een ​​bedrijf te starten, heeft het een instroom van mensen gezien en biedt het een niveau van wooncomfort dat niet in andere delen van de VS te vinden is. In het algemeen is de onroerendgoedmarkt van Des Moines in Iowa, hoewel het niet zo goed gaat als andere delen van het land, goed in snelheid.

Cedar Rapids is een grotere middelgrote stad in de staat Iowa. Met een populatie van 131.127 inwoners en 28 deelgemeentes is Cedar Rapids de op een na grootste gemeenschap in Iowa en het is een goede plek om te zoeken naar woningen te koop in Iowa.

De huizenprijzen bij Cedar Rapids liggen stevig onder het nationale gemiddelde. Beoordelingspercentages voor Cedar Rapids-woningen zijn in de afgelopen tien jaar bovengemiddeld geweest.

Een heel belangrijk ding om in gedachten te houden is dat dit gemiddelde waardering is voor de stad. De individuele wijken in Cedar Rapids verschillen in hun investeringspotentieel, soms heel veel

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 9552

Verkoop Huis, Iowa, Adair County, Des Moines, Des Moines

107,225.00EUR
Verkoop
Huis

114 m²
....
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB